Tuesday, September 18, 2018

Riverside Majestic Astana Wing

Hotel ni satu nama dengan Riverside Majestic Hotel Kuching, tapi yang Astana Wing kena check in reception counter lain. Kira hotel lain lah ni.. kalau tersalah masuk lobi Riverside, kena keluar jalan sikit ke sebelah. Dalam 2 minit.







Yang OK:

Bilik katil king nampak view sungai, rm250 satu malam. Ada sofa.
Ada basic necessities (sabun, syampu, lotion), takde berus gigi
Bathrobe, iron, arah kiblat kat siling, sejadah, showercap dia siap bagi getah pengikat rambut (ni kagum), ada penimbang berat badan, air minuman, sanitary bag.
View tingkap nampak sungai cantik. Atas tu gambar dari aras 7.

Tak OK:

No laundry bag.
No shower gel. Just sabun buku.
Toilet jenis bidet. No hose.
Shower susah adjust temperature. Pusing kanan kiri pun jadi panas.
Contraption nak tukar shower ke shower besar - failed. Susah gila..tak macam Klagan, just tekan punat.

Neutral:

Lantai kayu (parket?), bukan karpet.
Shower ada glass door.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.